dimarts, 29 de maig del 2012

Millores a l'àrea de lleure de Can Coll


Estrena d'una coberta al restaurant

L'àrea de lleure de Can Coll, a Cerdanyola del Vallès, ha fet millores en les seves instal·lacions. Des de fa uns dies, la terrassa del restaurant, al costat de les barbacoes, disposa d'una magnífica coberta que a banda de fer ombra servirà per aixoplugar els visitants i usuaris de l'àrea.
Es tracta d'una actuació llargament esperada atès el gran nombre d'usuaris que rep aquest indret, no només els caps de setmana sinó també durant la resta de la setmana degut al gran nombre de grups escolars que hi passen, i que en cas de pluja no tenien on protegir-se. A més a més, és un punt de suport per a la visita a la masia de Can Coll que està oberta al públic els diumenges i festius i que conté una exposició sobre l'home i el medi i un petit museu sobre la vida rural.

Aquesta àrea de picnic que es va inaugurar el 1991, disposa d'un bar-restaurant amb capacitat per a un centenar de persones, dividit en 2 àmbits: l'espai interior del restaurant i l'espai corresponent a la terrassa, a l'entrada del restaurant on s'ha instal lat la coberta.

A banda, te una àrea de picnic amb taules i bancs, barbacoes, piques d'aigua, serveis sanitaris adaptats i un quiosc-bar que subministra la llenya i el carbó per a les barbacoes.

A l'espai més exterior hi ha una gran esplanada de jocs i diversos itineraris senyalitzats a peu i en bicicleta. També compta amb un aparcament amb capacitat fins a 220 vehicles i fermador de bicicletes. És un indret tradicionalment utilitzat per al lleure, envoltat de boscos d'alzines de gran qualitat natural.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada