divendres, 25 de maig del 2012

Concurs d’idees Portes de Collserola: Coneix les propostes presentades

 Des del 17 de maig fins el proper 7 de juny, s’obre el període d’exposició pública del Concurs d’idees de Collserola que recull el centenar de propostes presentades per equips multidisciplinaris amb l’objectiu posar en valor el parc i renaturalitzar la ciutat. 

Amb l’objectiu de posar en valor Collserola, enfortir la presència del parc natural, fer baixar la natura a la ciutat i apropar-la als ciutadans, l’Ajuntament, d’acord amb el Consorci del Parc de Collserola i la Generalitat, va convocar el passat octubre el Concurs d’idees de Portes de Collserola.

A la primera fase del concurs s’hi van presentar 285 licitadors i al gener es van seleccionar 112 equips multidisciplinaris, que són els que ara presenten aquestes propostes de manera anònima, després d'un procés d'implicació dels veïns i les entitats dels territoris afectats i de la ciutat, que van fer arribar les seves aportacions als equips.

Porta a Sant Genís dels Agudells
El 17 de maig es va obrir al públic l'exposició pública del centenar de propostes que han elaborat els equips finalistes del Concurs, que busca ordenar i connectar la ciutat i el parc natural a través de setze eixos vertebradors o corredors verds que relliguin la natura i la trama urbana.

La consulta de les propostes es pot fer  tant a l’exposició central, a la seu de BIMSA (C. Bolivia, 105) com en els equipaments públics habilitats en els cinc districtes implicats. Les adreces, els horaris d’exposició i la resta d’informació sobre el procés, la podeu consultar al web del Concurs: http://www.bcn.cat/habitaturba/portescollserola

També en aquests espais podreu participar mitjançant un qüestionari en la valoració de les propostes. Els resultats d'aquestes valoracions es faran arribar al jurat del concurs perquè les tingui en compte a l'hora de prendre la decisió final sobre els projectes de les setze portes, a finals del mes de juny, juntament amb la Comissió Tècnica. Els espais de consulta i participació compten amb personal de suport per informar sobre com els ciutadans poden fer les seves aportacions en aquesta fase.



Porta de Sant Genís dels Agudells



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada